Es posa en marxa el servei de Whatsapp Municipal per informar de diferents activitats

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Es posa en marxa el servei de Whatsapp Municipal per informar de diferents activitats

A través d'un bàndol fet públic des de l'alcaldia, s'ha fet saber al poble que des de la Regidoria de Noves Tecnologies es va posar en marxa des d'ahir el servei de Whatsapp Municipal per tal que els veïns i veïnes puguen rebre a través d'este programa de missatgeria instantània les notícies, esdeveniments i actes que es creguen interessants en el dia a dia municipal.

Val a dir que és un servei unidireccional, és a dir, que sols es tindrà la possibilitat de rebre informació a través del Whatsapp, per posar en coneixement de l'Ajuntament de Biar qualsevol dubte, consulta o queixa caldrà fer-ho pels canals dels que ja disposem la ciutadania.

 

Com apuntar-se?

- En primer lloc cal afegir a l'agenda del nostre telèfon mòbil el següent número: 690 164 099

- Cal enviar el següent missatge a eixe número: ALTA + NOM I COGNOMS

- Una volta enviat el missatge es podran rebre els missatges que s'envien des del Whatsapp Municipal

L'article té 26 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).