• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Biar Digital supera les 5.000 visites i els 2.200 lectors durant el seu primer mes de vida

Biar Digital supera les 5.000 visites i els 2.200 lectors durant el seu primer mes de vida

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia

Dimecres 12 de febrer a les 20 h. llançàvem Biar Digital, des d'aleshores hem de dir que s'han superat les expectatives que teníem sobre el portal per a este primer mes de vida, ja que el web ha rebut 5.099 visites durant estos 29 dies, per ser febrer el mes més curt, com sabeu. També cal destacar els 2.228 lectores i lectores diferents que ha obtingut el portal, considerem estes xifres com molt acceptables en un poble que no supera els 3.700 habitants.

Amb estes dades se sumen un total de 15.082 pàgines vistes, i una mitjana de 3 pàgines vistes per cada visitant, així com un temps de permanència mitjà en la pàgina de vora tres minuts i mig. Estes dades estan mesurades per Google Analytics, servei utilitzat per les empreses per mesurar el trànsit web.

 

Continguts multimèdia

D'altra banda, un dels motius pels quals Biar Digital està rebent bona acollida és pels continguts multimèdia realitzats o produïts per Obert Ara, projecte amb el que col·labora de forma molt estreta Biar Digital. Per una banda, entre els vídeos realitzats per Obert Ara més visitats se situa l'entrevista a Cristóbal Camarasa, "18 hores en Biar" o "RadioCassettes".

També cal dir que entre els vídeos que han estat realitzats o encarregats a Obert Ara i que més entrades han tingut estan els vídeo-resums dels Plens municipals produïts pel Grup de Suport a la CUP de Biar, el vídeo sobre la visita del president de la Generalitat, Alberto Fabra a Biar o els vídeos sobre les reunions de la Plataforma Recuperació Urgències 24h. Biar.

 

Xarxes socials

D'altra banda la nostra pàgina de Facebook ha aplegat als 372 seguidors i seguidores, i molt prompte disposarem de perfil també al Twitter. Aprofitem per a recordar que podeu rebre el butlletí setmanal de notícies subscribint-vos a l'espai pertinent del web per quan posem en marxa el servei en unes setmanes.

 

Biar des del món

D'altra banda, per a Biar Digital les persones que estan lluny del poble o que ho han estat també tenen una atenció especial, no sols per acostar-los la informació més propera sinó també per les entrevistes que s'estan realitzant en "Biaruts i biarudes pel món" i per les visites que s'estan rebent des d'altres països.

Val a dir que Biar Digital ha estat visitat des de 15 països diferents: Estats Units, Regne Unit, Austràlia, Alemanya, Bèlgica, França, Suïssa, Panamà, Laos, Vietnam, Itàlia, Nigèria, Veneçuela, Portugal i Bahrein.

 

Les deu notícies més llegides

La recent polèmica sobre l'ús dels ratolins i hàmsters durant "la medició d'Els Espies" a la que la Plataforma Animalista de Villena pretén proposar alternatives, l'entrevista a Cristóbal Camarasa realitzada fa uns anys per Obert Ara, les entrevistes de "Biaruts i biarudes pel món", el desnonament d'un veí de Biar a Alagón (Saragossa) o les recents activitats de la Plataforma Recuperació Urgències 24 h. Biar han acaparat l'atenció dels nostres lectors i lectores, així com de les persones que han visualitzat els vídeos. Mostrem les deu notícies més llegides, data de creació i visites rebudes al moment de publicar-se aquesta notícia.

 Taula amb les 10 notícies més visitades.

 

Relació de països i estats del món des d'on ha estat visitat el web.

 

Nota: hi ha països no contabilitzats, ja que el temps de visita del web és 0 segons.

L'article té 15 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).