Récord de visites a Biar Digital en octubre, amb 7.390 visites, 3.700 usuaris únics i més de 12.000 pàgines vistes

Notícies com ara si la ciutat de València li dedica un carrer a Biar, l'èxit del biarut Ferran Campos al guanyar el II Concurs de pasdobles a Albaida, la representació que va tindre Biar en els actes del Nou d'Octubre a València com a Vila Reial, el bon paper de les patinadores biarudes Alicia Punzano i Tania Sánchez en l'Open de Henttatge (França), l'aparició de Biar en Informativos Telecinco de cap de setmana, el vídeo de "Biar a vista de drone", el cap de setmana d'activitats per la Nit de les Ànimes i Tots Sants o les entrevistes a la regidora d'Educació amb motiu del començament del curs, o al regidor de Cultura amb motiu dels actes pel 9 d'Octubre, la roda de premsa "de por" pels actes de Tots Sants i la Nit de les Ànimes, l'alerta sobre una parella d'estafadors a Biar, la notícia sobre Biar en "El poble del costat" o el relat del biarut Javier Román sobre l'amenaça de bomba en la UA el 7 d'octubre, han fet que els biaruts i biarudes s'hagen informat a través de Biar Digital massivament.

I si utilitzem estos termes és perquè els nostres lectors i lectores han fet que el mes d'octubre haja sigut rècord de visites amb diferència obtenint-se al llarg dels 31 dies del mes que acabem de deixar arrere un total de 7.390 visites, i 12.370 pàgines vistes que han procedit de 3.703 usuaris diferents, trencant com diem l'anterior récord fixat en març de 2014 -quan es reberen 4.964 i 2.125 usuaris únics-, coincidint amb el llançament del portal, fet que també constata que els nostres continguts no sols resulten interessants als biaruts i biarudes, si no que també rebem moltes visites de veïns i veïnes dels pobles de les rodalies i d'altres punts de la nostra geografia.

El temps de permanència mitjà ha sigut d'un minut i 40 segons i la mitjana de pàgines vistes d'1'67 per sessió. Val a dir també que de les 3.703 persones que han visitat el nostre portal, un 60 % són lectors habituals, mentre que hem registrat un 40 % de nous, lectors dels quals la franja d'edat entre els 35 als 44 anys és la més lectora amb un 30 % seguida dels joves entre 25 i 34 anys que sumen el 26 % dels lectors i lectores del portal. Mentre que les dones han representat un 55 % front als homes que han sigut un 45 % dels nostres lectors i lectores en octubre, trencant així la dinàmica que acostumaba a ser la contrària, fent als homes més lectors dels continguts de Biar Digital.

 

Récord de visites en un sol dia

No sols s'ha trencat el récord de visites en un mes, que estava establit en el mes de març de 2014, com s'ha dit, si no que també s'ha trencat doblement el récord de visites en 24 hores, ja que diumenge 18 d'octubre es va superar l'anterior récord, el dia 18 es van rebre 683 visites des de 595 visitats únics, una dada que trencava el récord anterior, fixat el 20 de febrer de 2014, quan es reberen 619 visites i 514 usuaris únics.

Tot i això, quatre dies després es va tornar a fixar un nou récord de visites al portal en un sol dia, ja que dijous 22 d'octubre es van rebre un total de 775 visites per part de 685 persones diferents i un total de 1.244 pàgines vistes en Biar Digital en tan sols 24 hores.

Estes estadistiques estan acreditades per Google Analytics, servei que utilitzen les empreses per medir el trànsit web a les seues pàgines web.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital El Club de Patinatge Biar oferta proves gratuïtes tots els dilluns i dimecres de setembre. https://t.co/UsZegCVGRF
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital La xarrada #StopAlFoc serà el pròxim dilluns 27 de setembre a les 18:30 a l'auditori de la Casa de la Cultura. https://t.co/84PIkP1CbX
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital La V Reconco Trail #Biar torna després de la pandèmia. El diumenge 26 de setembre a partir de les 9 del matí al pas… https://t.co/8nZR1n5cmj
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital Vos portem una nova entrega d’Estudiant fora amb Noelia Coloma Navarro, qui ens relata la seua experiència d’… https://t.co/ekiHjz9wP1

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com