Desapareix el correu electrònic?

Des de fa temps venim escoltant que cada any que deixem arrere serà l'últim també per al correu electrònic. Ja s'ha convertit en una espècie de tradició el pronosticar la mort dels correus electrònics i hi ha multitud d'empreses que intenten reemplaçar este servei per altres.

Per exemple, algunes aplicacions com Slack han adoptat un enfocament més centrat en un xat mentre que altres ofereixen un altre tipus de serveis com són els casos de Snapchat, TigerText o Cotap. Fins i tot algunes veus assenyalen que el futur passa per desenvolupar aplicacions que permeten la comunicació directament sobre els documents en els quals estem treballant. Tots estan equivocats. El correu electrònic no morirà ni este any ni cap altre.

Tal i com apunta l'últim informe realitzat per Pew Internet Project Center, el 61% dels treballadors nord-americans assenyala que el correu electrònic és una eina "molt important" per al desenvolupament del seu treball.

La veritat és que esta xifra s'ha mantingut pràcticament invariable al llarg dels últims 13 anys. El 2002 la investigació va trobar que el 61% dels treballadors també trobava que el correu electrònic era una eina fonamental. El 2008 la xifra va pujar fins al 62%. La veritat és que el correu electrònic s'ha convertit en tot un supervivent però què és el que el fa tan resistent? Ací van algunes claus:

1. Tot el món el té instal·lat en els seus dispositius

Això ens evita haver de descarregar-lo i no hi ha necessitat d'aprendre com funciona una nova aplicació o sistema i no hem de convèncer al nostre entorn que comenci a utilitzar.

2. Molesta menys que una telefonada

3. És excepcionalment flexible

La majoria de les aplicacions o ferramentes que es presenten com l'alternativa al correu electrònic requereixen que fem les coses d'una forma diferent i ajustant-nos a una sèrie de característiques mentre que el correu electrònics ens ofereix una pissarra en blanc.

4. S'ha convertit en part de la faena

Per moltes noves aplicacions o ferramentes que apareguen, sempre acabem recorrent al correu electrònic.

Font: Marketingdirecto.com

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital El Club de Patinatge Biar oferta proves gratuïtes tots els dilluns i dimecres de setembre. https://t.co/UsZegCVGRF
10hreplyretweetfavorite
BiarDigital La xarrada #StopAlFoc serà el pròxim dilluns 27 de setembre a les 18:30 a l'auditori de la Casa de la Cultura. https://t.co/84PIkP1CbX
10hreplyretweetfavorite
BiarDigital La V Reconco Trail #Biar torna després de la pandèmia. El diumenge 26 de setembre a partir de les 9 del matí al pas… https://t.co/8nZR1n5cmj
10hreplyretweetfavorite
BiarDigital Vos portem una nova entrega d’Estudiant fora amb Noelia Coloma Navarro, qui ens relata la seua experiència d’… https://t.co/ekiHjz9wP1

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com