Canal 3 passa a emetre's per cable

| Pablo Alcaraz del Valle | Tecnologia
Canal 3 passa a emetre's per cable

Canal 3 passa a emetre's per cable

La televisió local Canal 3 deixa de retransmetre continguts en analògic per a fer-ho des de la infraestructura per cable de Biartel. La situació legal irregular de la televisió ha forçat al consistori municipal a deixar l'emissió en mans de Biartel i la Cooperativa Elèctrica. El canvi s'ha fet efectiu a principis del mes de juliol i l'autoritat competent d'acord amb el marc legal dictaminarà el futur de Canal 3.

El fet de que l'empresa de telecomunicacions s'haja quedat amb el senyal de Canal 3 no impedeix en qualsevol cas que cap resident no puga vore el canal. Siga client o no, tinga contractada o no la tarifa amb televisió, l'únic requisit per seguir sintonitzant Canal 3 és posar-se en contacte amb Biartel per tal d'obtenir un sintonitzador especial. Els costos de l'aparell així com de la instal·lació del mateix corren al compte de la Cooperativa Elèctrica.

L'article té 338 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).