• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Obert el termini per als cursos d'estiu d'informàtica dirigit a alumnes de Primària i ESO

Obert el termini per als cursos d'estiu d'informàtica dirigit a alumnes de Primària i ESO

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Obert el termini per als cursos d'estiu d'informàtica dirigit a alumnes de Primària i ESO

Cartell dels cursos d'estiu d'informàtica 2022

La reunió informativa es farà demà dijous 9 de juny, a les 20:15 h., en la Casa de Cultura (1ª planta). Els cursos d'estiu d'informàtica s'ofereixen a Biar des de 2016 i esta serà la seua sisena edició -ja que en 2020 no es pogueren realitzar-, així mateix tenen la col·laboració de la Regidoria d'Educació.

Un any més arriben els cursos d'estiu d'informàtica

A Biar s'han vingut realitzant els cursos d'estiu d'informàtica des de l'any 2016 durant els mesos de juliol i agost, si bé és cert que l'any passat i degut a la situació sanitària no es van poder portar a terme, i enguany es realitzaran sols el mes de juliol.

Què es proposa i a qui va dirigit?

Amb els continguts d’estos cursos d’informàtica pràctica els xiquets i xiquetes i joves podran aprendre coneixements que els ajuden en la realització de treballs per a classe, prevenció riscos en l’ús d’Internet i competències en el bon ús de l’ordinador i Internet en general uns continguts que no sols són pràctics sinó que també i sense cap dubte despertarà el seu interés i la seua capacitat creativa en un matèria tan necessària hui per hui en un curs imprescindible dirigit a alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària, i cursos d’ESO que impartirà Eduard Garcia Molina.

Quins continguts s'impartiran?

Els continguts que es proposa estudiar durant el curs serien d’una part sobre continguts educatius i per altra banda sobre prevenció de possibles riscos que puguen tindre els menors davant la interacció en xarxes socials -quan siguen un poc més majors- (Facebook, Twitter...) o l’ús d’Internet en general així com del telèfon mòbil, un dispositiu que cada volta més s'utilitza pels més joves.

Els continguts es distribuiran en Windows (personalització, ús de Word, realització de presentacions en Power Point)..., disseny gràfic bàsic, Internet (conceptes bàsics, copiar textos, descàrrega d’imatges, multimèdia...) i prevenció de riscos en Internet. Enguany aprofundirem en l'edició de vídeo, una matèria que estimularà el seu interés i imaginació, així com els ajudarà a fer més dinàmiques les presentacions de treballs en classe. De tots estos continguts se’ls proporciona un tutorial i es realitzarà un projecte per posar en pràctica els continguts. En tot cas el nivell s’adaptarà a l’edat i als coneixements de la classe.

En quin horari i on s'impartiran?

S’impartiran a raó de dos dies en setmana en sessions d'una hora i mitja, fent un total de 3 hores setmanals –l’horari es pot modificar en funció de les necessitats- i s’impartirà en la sala d'estudis de la Casa de Cultura de Biar, durant el mes de juliol. L’horari oferit és dilluns i dimecres de 10 a 11:30 h. o de 11:30 a 13 h. tot i que l’horari s’adaptarà a la demanda.

Quin és el preu?

El preu del curs són 44 € al mes per xiquet o xiqueta.

Com puc inscriure al xiquet/a?

Podeu posar-vos en contacte a través del telèfon 652 342 158 (Eduard).

L'article té 372 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).