Biar Digital supera les 20.000 visites i els 6.500 usuaris únics en mig any de vida

Dimecres 12 de febrer a les 20 h. llançàvem Biar Digital, des d'aleshores hem de dir que s'han mantés les expectatives que teníem sobre el portal durant este temps. Les estadístiques així ho afirmen, quan s'han rebut més de 20.000 visites (20.235), una mitjana de 3.372 visites mensuals i 112 visites diàries. També cal destacar els 6.676 lectores i lectores diferents que ha obtingut el portal, considerem estes xifres com molt acceptables en un poble que no supera els 3.700 habitants.

Amb estes dades se sumen un total de 55.384 pàgines vistes, i una mitjana de 2,74 pàgines per visitant, així com un temps de permanència mitjà en la pàgina de vora tres minuts. Estes dades estan mesurades per Google Analytics, servei utilitzat per les empreses per verificar el trànsit web.

 

Continguts multimèdia

D'altra banda, un dels motius pels quals Biar Digital està rebent bona acollida és pels continguts multimèdia realitzats o produïts per Obert Ara, projecte amb el que col·labora de forma molt estreta Biar Digital. Per una banda, entre els vídeos realitzats per Obert Ara més visitats se situen les entrevistes a Cristóbal Camarasa, Juan José Torres, l'AET Sagueta Nova o Maite Sarrió, també els reportatges per Setmana Santa, les Jornades Trombonístiques d'enguany, la festa dels Sants de la Pedra i l'Aplec de Rondalles de Biar.

 

Xarxes socials

D'altra banda la nostra pàgina de Facebook ja supera el mig miler de seguidors i seguidores i ja és la novena pàgina de Biar més seguida en Facebook, mentre que en Twitter ens acostem als 70 i actualment són un instrument indispensable en la difusió dels continguts del portal.

 

Biar des del món

D'altra banda, per a Biar Digital les persones que estan lluny del poble o que ho han estat també tenen una atenció especial, no sols per acostar-los la informació més propera sinó també per les entrevistes que s'estan realitzant en "Biaruts i biarudes pel món" i per les visites que s'estan rebent des d'altres països.

De la mà de "Biaruts pel món" hem pogut conéixer el dia a dia des de llocs tan diversos com els Estats Units, Suïssa, Gal·les, Austràlia, Bèlgica, Alemanya, Escòcia, la Xina o Noruega. I més a prop nostre des de Donostia, Barcelona o Sueca.

Val a dir que Biar Digital és visitat freqüentment des de països com Estats Units, Regne Unit, Austràlia, Alemanya, Bèlgica, França, Suïssa, Panamà i Itàlia.

 

Reptes de futur

Amb la inclusió de publicitat en el portal així com amb la posada en marxa de la iniciativa "Fes-te amic/a de Biar Digital i Obert Ara" es procura assegurar la continuïtat del projecte per tal d'oferir l'actualitat més propera a la gent del poble, així com les entrevistes i vídeos que retraten el dia a dia de la vida local amb una clara concepció d'hiperlocalitat on cada veí i veïna pot ser protagonista. Consulta les diferents formes de colaborar.

 

Les deu notícies més llegides

Les deu notícies i apartats més vistos durant estos sis primers mesos de vida del portal.

 Taula amb les 10 notícies més visitades.

 

Imatge principal: Número de visites rebudes a Biar Digital des de diferents països del món.

 

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Vos portem una nova entrega d’Estudiant fora amb Noelia Coloma Navarro, qui ens relata la seua experiència d’… https://t.co/ekiHjz9wP1
BiarDigital 📚Demà diumenge a les 20 h. vos portem una nova entrevista del nostre espai 'Estudiant fora', amb Noelia Coloma Nava… https://t.co/GSjH0nux3I
BiarDigital Este fet significarà un presumible empitjorament del servei que s'ofereix a #Biar, i deixa la porta oberta a una fu… https://t.co/Ja2Dq0nU7r
BiarDigital La incidència se situa a #Biar en 164 casos per cada 100.000 habitants. @GVAsanitat https://t.co/a3Cmq6t04T

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com