• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Biar Digital registra més de 15.000 pàgines vistes en abril i continua per damunt de la seua mitjana mensual

Biar Digital registra més de 15.000 pàgines vistes en abril i continua per damunt de la seua mitjana mensual

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Biar Digital registra més de 15.000 pàgines vistes en abril i continua per damunt de la seua mitjana mensual

Durant este temps de confinament a les nostres cases per combatre la pandèmia del COVID-19 Biar Digital ha volgut continuar al costat dels seus lectors i lectores com no podia ser d'altra forma, oferint pràcticament tots els dies nous continguts, posant també el nostre granet d'arena i donant la possibilitat de descarregar de forma gratuïta del número 14 de Biar Digital en paper, el número del mes passat.

Des del nostre mitjà també hem oferit continguts en abril que han tingut especial interés com ara els vídeos de l'IES i el CEIP per al seu alumnat, l'article sobre el comerç local i el seu exemple, l'exitosa enquesta sobre la celebració de les Festes de maig amb una participació de 900 persones, el testimoni de Sofía El Mourjany Román en forma d'entrevista, o una nova entrega de 'Biaruts pel món' amb Óscar Díaz des dels Estats Units. 

Podem dir que han sigut els continguts que més interés han despertat durant el mes passat, tot sense deixar de banda l'actualitat diària, o els nostres apartats habituals com ara les entrevistes o els continguts habituals del Racó del Poema, l'IES Digital, els rotllets i fogasses, etc... continguts als què s'incorporen les col·laboracions d'Antón Miralles, natural de Bilbao i que s'ha afincat a Biar fa uns mesos. 

Val a dir que durant el mes passat on hem passat tot el mes en les nostres cases o amb difernts mesures de restricció de moviments, els biaruts i biarudes han respost especialment als continguts de Biar Digital registrant-se un total de 15.155 pàgines vistes, 6.276 visites i 3.276 usuaris i usuàries. Val a dir que pel que fa als usuaris són els dispositius des dels que es connecta el públic a la web, i que un usuari pot registrar una visita o més al llarg del dia o de qualsevol altre període de temps, depén de les voltes que entre a la web, mentre que en cada visita segons les pàgines a les què entre registrarà més o menys pàgines vistes. Pel que fa al temps de permanència a la web la mitjana ha sigut d'un minut i setze segons durant el mes passat, ja que cada usuari va registrar una mitjana de dos pàgines vistes per sessió, pràcticament. Per damunt de la nostra mitjana mensual com passara amb el mes de març.

041

Les lectores més presents

Si bé és cert que Biar Digital fa anys que té més interés per a les dones que per als homes, esta diferència s'ha fet més evident durant el mes d'abril a l'igual que en març, segons es recull pel Google Analytics, ja que han sigut un 67% de dones front a un 33% d'homes qui han visitat la nostra web.

Pel que fa a l'edat, la franja d'edat que va dels 35 als 44 anys continua concentrant el 26% dels nostres lectors i lectores, seguit amb poc més del 20% els lectors i lectores de la franja d'edat següent, dels 45 als 54 anys. Mentre que pel que fa als majors de 65 anys registren un repunt amb vora el 15% del total dels més de 3.200 persones que han visitat biardigital.com durant els 30 dies del mes d'abril. Es pot descarregar l'informe en l'enllaç de més avall.

L'article té 61 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).