Biar Digital va registrar més de 18.000 pàgines vistes durant el mes de març

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Biar Digital va registrar més de 18.000 pàgines vistes durant el mes de març

Durant este temps de confinament a les nostres cases per combatre la pandèmia del COVID-19 Biar Digital ha volgut continuar al costat dels seus lectors i lectores com no podia ser d'altra forma, oferint pràcticament tots els dies nous continguts, posant també el nostre granet d'arena i donant la possibilitat de descarregar de forma gratuïta del número 14 de Biar Digital en paper.

Des del nostre mitjà també hem oferit continguts en març que han tingut especial interés com ara l'entrevista amb Javi Bernabeu Molina, també vam acostar l'actualitat al poble pel que fa als dos primers casos confirmats de la malaltia del coronavirus a la nostra localitat, així com hem iniciat una ronda d'entrevistes amb el personal sanitari, en primera línia en lluita contra la pandèmia, oferint els testimonis de Zulema Vilar Santonja i Adriana Francés.

Podem dir que han sigut els continguts que més interés han despertat durant el mes passat, tot sense deixar de banda l'actualitat diària, o els nostres apartats habituals com ara les entrevistes de 'Fent poble' amb qui fora alcalde de 1995 a 2000, Ramón Belda Díez, o els continguts del Racó del Poema, l'IES Digital, els rotllets i fogasses, etc...

031

Val a dir que durant el mes passat on hem passat la meitat de temps en les nostres cases els biaruts i biarudes han respost especialment als continguts de Biar Digital registrant-se un total de 18.231 pàgines vistes, 9,172 visites i 5.289 usuaris i usuàries. Val a dir que pel que fa als usuaris són els dispositius des dels que es connecta el públic a la web, i que un usuari pot registrar una visita o més al llarg del dia o de qualsevol altre període de temps, depén de les voltes que entre a la web, mentre que en cada visita segons les pàgines a les què entre registrarà més o menys pàgines vistes. Pel que fa al temps de permanència a la web la mitjana ha sigut d'un minut i setze segons durant el mes passat, ja que cada usuari va registrar una mitjana de dos pàgines vistes per sessió.

Les lectores més presents

Si bé és cert que Biar Digital fa anys que té més interés per a les dones que per als homes, esta diferència s'ha fet més evident durant el mes de març, segons es recull pel Google Analytics, ja que han sigut un 70% de dones front a un 30% d'homes qui han visitat la nostra web.

Pel que fa a l'edat, la franja d'edat que va dels 35 als 44 anys continua concentrant el 30% dels nostres lectors i lectores, seguit amb poc més del 20% els lectors i lectores de la franja d'edat següent, dels 45 als 54 anys. Mentre que pel que fa als majors de 65 anys registren un repunt amb poc més del 13% del total dels més de 5.000 persones que han visitat biardigital.com durant els 31 dies del mes de març. Es pot descarregar l'informe en l'enllaç de més avall.

L'article té 69 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).