Previous ◁ | ▷ Next

Més d'una trentena de persones realitzen satisfactòriament el curs de telefonia mòbil

Del 10 al 27 de juny, va tindre lloc a Biar la realització del curs de telefonia mòbil en col·laboració amb l'Associació de Pensionistes de Biar, curs dirigit a persones majors del poble que han volgut iniciar-se en la utilització dels smartphones i que l'any passat ja va ser organitzat per la Regidoria de Serveis Socials. Una formació que ha sigut totalment gratuïta de cara a les més de trenta persones que han volgut cursar-lo.

El curs, amb una duració de deu hores en total ha sigut impartit per Eduard Garcia, igual que l'any passat, i que per una banda des de la Regidoria es va esoltar la demanda dels nostres majors pel que fa a la necessitat d'este tipus d'iniciativa, ja que els seus dubtes respecte a l'ús de la telefonia mòbil és més complicat que siguen ateses en l'àmbit familiar, pel ritme de vida que habitualment portem, així com per la necessitat de dedicar un temps a atendre estes demandes. Per altra banda, des de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Biar també es va atendre la proposta de l'Associació de Pensionistes d'ampliar el temps que es realitza el curs, realitzant-se este any dos hores més de curs, per passar de huit a deu hores.

133

A partir d'ací, les persones que han assistit conceptes bàsics d'utilització del mòbil com ara el Whatsapp i les seues possibilitats i configuracions ja és una matèria d'utilització més habitual, així com altres utilitats, com ara posar el despertador, consultar vídeos o Internet en el mòbil, compartir la ubicació o saber realitzar fotografies o vídeos de forma correcta amb el mòbil, així com administrar l'espai del dispositiu o la galeria, entre altres. Per part dels alumnes han volgut agrair la iniciativa enguany també, tot esperant que este tipus de projectes continuen.

134

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine