Previous ◁ | ▷ Next

Més d'una trentena de persones realitzaran el curs de telefonia mòbil que comença dilluns a Biar

A partir de dilluns 10 de juny, començarà un curs dirigit a persones majors del poble que vulguen millorar o iniciar-se en la utilització dels telèfons mòbils. El curs és totalment gratuït i ha sigut organitzat per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Biar.

El curs serà impartit per Eduard Garcia i la formació tindrà una duració de cinc sessions amb una duració de 2 hores cada una (un total de 10 hores de curs) i s'impartirà fins el pròxim dimarts 25 de juny a l'aula Infoville de Biar (carrer Torreta, dalt de la Policia Local) formant un total de quatre grups d'una mitjana de 8 persones cada grup, per tal que no hi haja una saturació i millorar així l'aprenentatge de les persones interessades. Val a dir que per segon any consecutiu s'ha organitzat este curs per a les persones majors, en el què, a més a més s'ha ampliat l'horari, atenent així la sol·licitud de les persones assistents al curs durant la passada edició.

Si alguna persona no s'haguera apuntat encara cal que es dirigisca a l'Associació de pensionistes. Per altra banda per a la realització del curs no seran necessaris tindre coneixements previs, ja que es començarà des de 0 aprenent aspectes bàsics de la utilització del telèfon mòbil, així com altres conceptes útils com ara la utilització d'aplicacions, del Google Maps, del calendari o el despertador, etc... en un curs essencialment pràctic.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital De què moren els biaruts i biarudes? https://t.co/WRMP2qlD2Y
BiarDigital Primera entrevista a Magdalena Martínez des de que torna a ocupar el càrrec d'alcaldessa. @Biarsensacion https://t.co/PnyFBgXGVi
BiarDigital En les papereries-llibreries de Biar trobareu el nou exemplar de Biar Digital en paper. https://t.co/DlPXjgdBMA
BiarDigital Nova secció dins de l'espai IES Digital, Internet segura. https://t.co/kIHQCuYick

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine