Assetgen veïns i veïnes de Biar des de perfils falsos al Facebook

Des de fa uns dies una onada de perfils falsos de la coneguda xarxa social Facebook està assetjant a diferents veïns i veïnes de Biar, els quals, per la seua seguretat i privacitat no haurien d'acceptar-los. Estos perfils porten informació sobre persones que mai no han sigut vistes a Biar ni tampoc hi viuen, tot i que en la seua informació bàsica diuen haver nascut i residir a Biar tot adjuntant alguna fotografia de perfil d'alguna persona jove i preferentment atractiva.

 

Tot i que estes accions ja han estat advertides per alguns veïns i veïnes mitjançant el seu perfil de Facebook explicarem a continuació què són els perfils falsos, tot recomanant des de Biar Digital que no s'accepten de cap manera sol·licituds de persones que no conegueu i que punxeu sobre l'opció "Denúncia/Bloqueja" per advertir del frau la companyia nord-americana.

De moment alguns dels perfils que els veïns i veïnes de Biar estan començant a denunciar són alguns com ara: "Lorenzo Lee", "Omar Omar", "Honorina Ramiro" i "Asmhed", que són els que presumptament estan fent mal ús de la xarxa.

 

Què pretenen?

Els autors de la posada en marxa dels perfils falsos moltes voltes el que pretenen és buscar informació sobre altres persones i poder accedir a contingut com fotografies i altres que són d'ús personal per a eixa persona i les seues amistats, així com altre tipus d'informació.

A vegades, la posada en marxa de perfils falsos es fa amb finalitats polítiques per tal d'identificar persones i dades personals de gent amb ideologia contrària a qui posa en marxa els perfils falsos o arribar a la ridiculització utilitzant fotografies d'eixes persones i difonent-les en Internet mitjançant pàgines de Facebook o en general en Internet.

 

Imatge: portada d'uns dels presumptes perfils falsos, a la dreta, el botó que es pot utilitzar per denunciar a Facebook el comportament fraudulent.

Deixa un comentari

Més en aquesta categoria:

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital El Club de Patinatge Biar oferta proves gratuïtes tots els dilluns i dimecres de setembre. https://t.co/UsZegCVGRF
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital La xarrada #StopAlFoc serà el pròxim dilluns 27 de setembre a les 18:30 a l'auditori de la Casa de la Cultura. https://t.co/84PIkP1CbX
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital La V Reconco Trail #Biar torna després de la pandèmia. El diumenge 26 de setembre a partir de les 9 del matí al pas… https://t.co/8nZR1n5cmj
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital Vos portem una nova entrega d’Estudiant fora amb Noelia Coloma Navarro, qui ens relata la seua experiència d’… https://t.co/ekiHjz9wP1

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com