Previous ◁ | ▷ Next

Biar Digital obté 400 pàgines vistes diàriament durant els quatre primers mesos de l'any

Biar Digital no deixa de continuar millorant els seus números gràcies al suport econòmic i periodístic dels seus anunciants i subscriptors i a la contínua millora dels continguts i la col·laboració del seu Equip. Fruit d'este treball són uns immillorables números amb una mitjana de quasi 400 pàgines vistes diàriament durant els quatre primers mesos de l'any.

Concretament s'han rebut alguna cosa més de 5.900 visites, 3.380 usuaris únics i més de 13.000 pàgines vistes durant el mes de gener, 5.704 visites, més de 2.900 usuaris únics i un total de 12.885 pàgines vistes durant el mes de febrer, mentre que en març Biar Digital ha registrat prop de 5.000 visites, 2.559 usuaris únics i 11.689 pàgines vistes, finalment, els 30 dies del mes d'abril es van registrar unes estadístiques de 4.075 visites, 2.000 usuaris únics i 9.754 pàgines vistes. Estes dades donen un total de 47.645 pàgines vistes, que dividides entre els 120 primers dies de l'any ens donen una mitjana de 397 pàgines vistes cada 24 hores de mitjana.

Val a dir també que el temps mitjà de permanència en el portal està al voltant d'un minut i mig per cada visita, un percentatge prou alt, i que les pàgines vistes per cada lector o lectora que visita Biar Digital estan entorn a les 2,35 pàgines vistes.

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anuncinats, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

36

37

38

39

40

La franja d'edat entre els 35 i els 44 anys és la franja d'edat que més llig Biar Digital, prop del 30 %

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Grup de Mares i Pares: "Seria important per al poble crear una figura d’un tècnic de joventut. Que puga posar-se en… https://t.co/EMriEjpdcP
BiarDigital Tres aproximacions a la sanitat des del feminisme https://t.co/jLLY5dFvNl https://t.co/Q3p2iffbbU
BiarDigital "Todo el permiso", per Mayte Salguero https://t.co/NmClsSPt8d https://t.co/Z5S3khUAt1
BiarDigital Ana i Cristóbal Camarasa guanyen el campionat autonòmic universitari d'orientació a Titaguas https://t.co/EN6ypjl0ig https://t.co/VuwZzxBBTb

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine