Previous ◁ | ▷ Next

Col·laboració de l'Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar amb entitats locals: "Biar Digital"

L’Agència de Lectura Ricardo Martínez, com a eina de comunicació i de cohesió social, estén la mà a la col·laboració amb altres institucions i entitats, sobretot si són de l’àmbit biarut. Una d’aquestes institucions és el mitjà de comunicació, nascut ja fa tres anys, Biar Digital, que, en nombroses ocasions, ha col·laborat amb l’Agència de Lectura Ricardo Martínez publicant o fent publicitat de notícies o de ressenyes culturals o de la mateixa agència.

Així, Biar Digital es presenta com una plataforma de comunicació per a tot Biar, amb la col·laboració de gent biaruda. Pretén recollir diferents punts de vista, històries personals i socials, crear espais de debat i de discussió, fer d’Internet un canal obert a tots, ser un territori de dinamització cultural i tecnològica, estar al serveis de biaruts i biarudes tant si viuen a Biar com si ho fan fora.
 
Biar Digital ofereix diferents formes de transmetre la informació: notícia escrita, entrevista escrita o en vídeo, vídeo explicatiu, cròniques en vídeo i, També, ofereix publicitat institucional. Els seus principals apartats són: Notícies, Fent poble, biaruts pel món, Biaruts d’adopció, Estudiant fora, “Rotllets i fogasses, i remolatxes”, Resums dels ples, Enquestes, Agenda, Opinió. Aquest diari electrònic és un ens privat que té, com a principal recurs econòmic, l’aportació privada, mitjançant la publicitat. Compta amb el suport de 50 empreses biarudes. S’emmarca dins del projecte L’Àbac, empresa dedicada a la formació i als serveis informàtics.
 
Hi ha diferents reptes que aquest mitjà vol encarar, com: una edició impresa que arribe a la gent major, afiançar l’Agenda, formar un grups d’opinadors i opinadores, entrevistes per als majors “El Biar d’abans”, una secció per conèixer l’opinió de la població sobre les qüestions relatives a la població o una major col·laboració amb les institucions oficials.
 
A més, de les pàgines-e de Biar Digital, conviden tothom a participar-hi i a ser una part activa de la vida del poble.
 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anuncinats, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] L’Erasmus + a l’IES Biar: «Canviant vides, obrint mentalitats», per M. José Aroca… https://t.co/VbawK4dDQa
8hreplyretweetfavorite
BiarDigital Arriba un any més a Biar la festa de Sant Antoni Abat https://t.co/Belo3rkXai https://t.co/C0w9JHPdqO
8hreplyretweetfavorite
BiarDigital Renovació del carnet de socis del poliesportiu municipal https://t.co/qRoii19bam https://t.co/2JKRu6M4HW
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital [IES Digital] "ES GUANYA I S'APRÉN", per Gloria Calabuig https://t.co/439TrVW31x https://t.co/SZTnRkfHWB

Enquesta

Sí - 70.2%
No - 23.4%
Indiferent - 6.4%

Han votat: 47
Enquesta tancada on: Setembre 21, 2018
Joomla templates by Joomlashine