• Inici
  • Successos
  • Un conductor perd el control del seu vehicle i col·lisiona contra un turisme a l'avinguda d'Alcoi

Un conductor perd el control del seu vehicle i col·lisiona contra un turisme a l'avinguda d'Alcoi

| Eduard Garcia Molina | Successos
Un conductor perd el control del seu vehicle i col·lisiona contra un turisme a l'avinguda d'Alcoi

Un conductor perd el control del seu vehicle i col·lisiona contra un turisme a l'avinguda d'Alcoi

Entorn de les set d'este matí, un conductor ha perdut el control del seu vehicle -un turisme- quan es dirigia direcció a Castalla per l'avinguda d'Alcoi (CV-799), concretament a l'altura de les instal·lacions de l'empresa Rototank -antiga Jesmar de Biar-.

Pel que ha explicat un testimoni per a Biar Digital, un veí de Biar que es dirigia en la mateixa direcció per cobrir la seua jornada laboral, el vehicle se n'ha anat cap a la vorera i s'ha estavellat contra un altre vehicle que estava aparcat en les immediacions de l'esmentada empresa, un turisme de color blanc, fins i tot donant una volta de campana, com s'aprecia en les imatges. La son del conductor, que anava tot sol, sembla que ha sigut el motiu del succés.

212

A més a més i segons ha explicat el testimoni, qui ha auxiliat al conductor, sembla que es tractava d'un conductor nobel -a l'advertir la L en la part de darrere del vehicle-, un varó de no arriba a trenta anys, qui ha pogut abandonar el seu vehicle pel seu propi peu, per tant no tindria ferides greus. El veí ha avisat de seguida a la Policia Local, qui s'ha personat al lloc de l'accident.

213

Val a dir, que el jove ha sigut auxiliat per alguns dels treballadors i treballadores de l'empresa Rototank, qui advertits pel succés haurien eixit de les instal·lacions de la fàbrica per interessar-se pel succés, proporcionant-li una cadira i aigua per intentar calmar al jove, que com és natural es trobava molt nerviós.

215

214

Este matí el vehicle encara es trobava al lloc de l'accident quan s'aproximava l'hora d'entrada de les escolars

L'article té 1193 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).