• Inici
  • Successos
  • Troben un home que portava desaparegut tres dies en la pujada al Reconco

Troben un home que portava desaparegut tres dies en la pujada al Reconco

| Eduard Garcia Molina | Successos
Troben un home que portava desaparegut tres dies en la pujada al Reconco

Pujada al Reconco des del Port de Biar i la CV-799, punt on es trobava l'home desaparegut amb el seu vehicle | Imatge: Google Maps

Ahir a la vesprada mentre dos joves veïns de Biar que es trobaven a les immediacions de la fonteta del Soriano, van advertir la presència d'un vehicle amb un comportament estrany que circulava cap a la carretera CV-799 i el port de Biar.

Al cap d'una hora i mitja, els joves van trobar el vehicle al final del camí esfaltat que baixa des del Reconco, abans d'incorporar-se a la CV-799 per baixar a Biar, el vehicle presentava algunes ratlles recents, possiblement per ficar-se per algun lloc de difícil trànsit. Quan els dos joves biaruts es disposaven a baixar per la carretera CV-799 en direcció a Biar, el veí que anava de copilot va advertir la presència d'un home tirat a terra a prop del vehicle.

Com és natural els joves pararen el vehicle i anaren a socorrir l'home, així mateix van donar part de seguida a l'112, personant-se de seguida la Policia Local al lloc de l'incident. L'home de 45 anys, veí d'Ibi i de nacionalitat espanyola, estava desaparegut des de feia tres dies, és a dir, des de divendres passat, presentant un estat prou deteriorat per estar perdut durant tot eixe temps, i possiblement sense beure ni ingerir res, més tenint en compte les altes temperatures que estem patint. De fet, i segons el testimoni d'un dels joves, es trobava desorientat i en estat de semi-inconsciència, sense poder recordar què havia passat, tot i que l'individu anava ben vestit.

Posteriorment va arribar una ambulància que va haver de traslladar a l'hospital el veí d'Ibi.

Vinculats al voluntariat medioambiental

Segons el mateix testimoni, els dos joves biaruts estan vinculats al voluntariat medioambiental que cada any organitza l'Associació Naturalista "El Reconco" de Biar, tot i que el voluntariat no comença fins al pròxim 1 de juliol, els veïns es trobarien fent una volta amb cotxe pujant al Reconco.

L'article té 1174 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).