• Inici
  • Successos
  • Troben milers de cartes sense entregar en un domicili particular de Biar

Troben milers de cartes sense entregar en un domicili particular de Biar

| Eduard Garcia Molina | Successos
Troben milers de cartes sense entregar en un domicili particular de Biar

Sobres apilats | Imatge: Pixabay

Quan una persona adquireix un nou immoble, si ha sigut habitat anteriorment per altra persona o un família, a vegades és imprevisible el que podem trobar-nos. És el cas d'una nova propietària i un nou propietari d'un immoble situat al carrer Major de Biar, que han trobat milers de cartes que no s'haurien repartit en el seu moment.

Entre la troballa hi hauria cartes comercials, personals, de l'administració, avisos de recepció de certificats, publicitat, revistes, sobres grans... si bé és cert que per una banda no hi hauria cartes certificades, i per altra tampoc es trobarien cartes o revistes dirigides a persones de Biar o enviades des de Biar.

El succés va ocórrer dimecres passat a la vesprada, quan l'actual propietari de la vivenda es va trobar les cartes en diferents bosses de plàstic i repartides per la casa i immediatament va donar part a l'oficina de Correus de Biar, alhora l'oficina ho va posar en coneixement de l'oficina superior de la seua zona, qui va donar part a la Guàrdia Civil, que es van personar en la vivenda, a l'igual que els treballadors de Correus per recollir les cartes, que sumarien aproximadament unes 20.000.

Presumiblement s'haurien anat deixant al domicili particular sense repartir per part d'un treballador de Correus -antic propietari de l'habitatge- a partir de la dècada dels anys 2.000 fins a l'any 2012, any en què hauria deixat de treballar com a carter. Com s'ha assenyalat, les cartes no pertanyen a persones de Biar, sinó que la gran majoria anirien dirigides a veïns i veïnes de la ciutat d'Alacant, i també a algun altre municipi de la província d'Alacant.

L'article té 1755 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).