Assalten i roben a punta de pistola un xalet a Biar

| Eduard Garcia Molina | Successos

Tres encaputxats van assaltar la nit de dimarts passat l'habitatge que un empresari de Villena té a Biar , van amenaçar a punta de pistola a la seua dona i la seua filla i els van sostreure diners , rellotges i joies després de manitatar-les. La Guàrdia Civil , després de rebre la telefonada d' auxili, es va presentar al xalet, situat a prop d'una urbanització de Biar, encara que els assaltants no van poder ser localitzats després de la seva fugida, segons ha informat el diari Información d'Alacant.

Els fets van passar a la nit quan les dues dones es trobaven soles a l'immoble.

L'empresari , conegut per treballar el sector tèxtil a la localitat , es trobava de viatge de negocis . La investigació suposa que els atracadors van aprofitar aquesta circumstància per esperar que la dona més jove , que havia sortit a passejar el seu gos , entrés al seu domicili per empènyer i accedir-hi amb facilitat , saltant-se , així , les nombroses mesures de seguretat amb què compta l'habitatge . A l'interior , els agressors van lligar les dues dones i les van apuntar amb les seves pistoles per a poder portar « un escàs botí » , segons va confirmar ahir al migdia el propietari del xalet . La seva dona i la seva filla es troben fora de perill , encara que l'assalt es va produir amb violència , ja que en algun moment van arribar a colpejar la dona en la cara .

Cap de les dues va oposar resistència als atacants , que els van preguntar per la caixa de seguretat i per això , van sortir il · leses de l'assalt . No obstant això , en la fugida , a un dels atracadors se'l va arribar a disparar la pistola de manera accidental a l'interior de la casa sense ocasionar cap ferida a les dones .

Els encaputxats van aprofitar l'escassa il · luminació on està ubicat l'habitatge - al costat de la vessant d'una muntanya - per perpetrar l'assalt sense ser vistos per la resta dels veïns i sense aixecar sospites en una zona on tots els habitants de les nombrosos habitatges unifamiliars es coneixen .

Les víctimes només van reconèixer que els assaltants parlaven en espanyol i així ho van traslladar als efectius de la Guàrdia Civil que els van atendre en un primer moment . La Policia Judicial i Científica es va desplaçar fins a l'escenari dels fets i van estar recollint tota mena de proves que ajudin a esbrinar la identitat dels atracadors . La Guardia Civil continua treballant per resoldre el succés i encara manté totes les hipòtesis obertes

L'article té 44 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).