Denuncien que s'ha perdut una veïna de Biar

| Eduard Garcia Molina | Successos
Denuncien que s'ha perdut una veïna de Biar

A través del WhatsApp de l'Ajuntament de Biar s'ha alertat que s'ha perdut María Joaquina Francés Conca, de 82 anys d'edat.

Si alguna persona l'ha vista es prega que contacten al 646 71 71 93 o al telèfon de la Policia Local 619 06 74 86. Vestia camiseta clara-beig i falda.

Des de l'Ajuntament també s'ha avisat que María Joaquina s'ha perdut esta vesprada, per tant es demana que s'abstinguen les persones que l'hagen vista abans de migdia.

Voluntaris i voluntàries per buscar-la

D'altra banda s'estan organitzant grups de persones per buscar a María Joaquina i s'ha demanat que es dirigisquen al Poliesportiu per ser organitzats els grups de búsqueda.

22:06 Actualització. A poc més de les deu de la nit es notifica a través del WhatsApp de l'Ajuntament de Biar que s'havia trobat a María Joaquina en perfecte estat de salut.

L'article té 51 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).