• Inici
  • Successos
  • Proposta de multes de fins a 10.400 € per a un grup de festers que es va saltar el confinament

Proposta de multes de fins a 10.400 € per a un grup de festers que es va saltar el confinament

| Eduard Garcia Molina | Successos
Proposta de multes de fins a 10.400 € per a un grup de festers que es va saltar el confinament

Vivim en l'era de la informació on tot es grava i de seguida es puja a les xarxes socials, ja siga en forma de comentari, vídeos, fotos, enllaços... és el que va ocòrrer ahir amb un desafortunat succés on un grup de festers i festeres en el carrer Jesús Juan Bernabéu de Biar que van decidir simular l'Entrà.

El succés va ocòrrer de vesprada quan un grup d'una trentena de festers i festeres -aproximadament- van aprofitar la música que alguns veïns i veïnes posaven als balcons per baixar vestits de les seues diferents comparses i desfilar pel mig del carrer.

Este succés va ser fotografiat i gravat per alguns veïns, uns fets que es van produir fins que es va personar en el carrer la Policia Local, moment en què els participants es van dispersar. Val a dir que estos fets van provocar tot tipus de comentaris i reaccions en les xarxes socials, tot i que pugueren guardar les distàncies de seguretat.

Tot i això i segons s'ha informat des del diari Información, des de Subdelegació del Govern es notificarà al llarg d'esta setmana una sanció en forma de multa que podria arribar en el pitjor dels casos a 10.400 € per a cada un dels participants. Tot i que segons el mateix diari encara quedaria una desena de festers per identificar.

Des del diari Información s'ha recollit en forma de vídeo el material penjat en les xarxes socials

Des de l'Ajuntament es va fer una crida a la responsabilitat

Ahir mateix també, a les huit de la vesprada i a través del WhatsApp de l'Ajuntament de Biar es demanava responsabilitat i calma als veïns i veïnes de Biar per a que este tipus de successos no es produïsquen, quan encara no es coneixia la proposta de les sancions. Com també es recordava que qualsevol tipus d'acció en contra de la normativa que intenta combatre la pandèmia amb una menor mobilitat de les persones i contactes amb altres persones, podria significar la imposició de sancions tant per part de la Policia Local com de la Guàrdia Civil.

L'article té 61 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).