Un comerç de Biar és víctima d'un robatori

| Eduard Garcia Molina | Successos

El passat dijous, 16 de gener, un comerç del poble fou víctima d'un robatori, concretament la drogueria "Reme", situada al carrer Sant Cristòfol. El robatori es va realitzar sobre les tres menys deu de la vesprada, a plena llum del dia i segurament aprofitant que el bar "Els caçadors" situat a escassos metres del local es trobava tancat pel seu dia de descans i no tenia activitat, ja que a eixes hores els carrers de Biar tenen molts pocs vianants.

Els assaltants forçaren la porta per introduir-se al local i furtar els diners que hi havia a la caixa així com alguns productes que es trobaven a la venda al local sinistrat.

Presència d'un pressumpte segrestador

Aquest no ha estat l'únic succés ocorregut aquests últims dies a la nostra localitat. Ja que alguns veïns i veïnes advertiren la presència d'un home de mitjana edat que pressumptament havia establit contacte amb un menor, oferint-li algun tipus de recompensa i amb intencions que no s'han pogut esbrinar. La identiat del sospitós no s'ha pogut saber, però segons els testimonis era d'una altra nacionalitat, no sabent ben bé quina, però si deixant clar que no era valencià.

L'article té 51 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).