• Inici
  • Successos
  • Televisió espanyola situa a Biar en la Regió de Múrcia

Televisió espanyola situa a Biar en la Regió de Múrcia

| Eduard Garcia Molina | Successos
Televisió espanyola situa a Biar en la Regió de Múrcia

La neu està deixant-nos boniques estampes arreu del territori, tot i que també algunes altres més perilloses com ara la caiguda d'algunes branques dels arbres a la nostra localitat, o fins i tot tràgiques, com la mort d'una dona sense recursos que va morir al dormir al ras o una altra persona que ha mort al caure-li la teulada damunt en un municipi de la província d'Àvila.

Si bé és cert, que altres escenes com a mínim curioses, com ara la confusió de la Primera de Televisió espanyola en situar a Biar en la Regió de Múrcia, concretament una vista del municipi des de baix del castell, fotografia de Silvia Díez i que ha aparegut en les imatges que es projecten en l'apartat de l'oratge després dels informatius de RTVE.

Si bé és cert que no és la primera vegada que ocorre este fet, ja que fa tres anys, la Sexta va mostrar imatges de l'avinguda d'Alacant amb el rètol que indicaven que pertanyien a un poble de la província d'Almeria, concretament Vélez Blanco, municipi que no arriba als 2000 habitants situat en la comarca andalusa de Los Vélez. Les imatges es van donar per part de la televisió d'àmbit estatal per il·lustrar una de les notícies sobre la gran nevada que va caure en gener de l'any 2017.

Fins i tot el monument més significatiu del nostre poble s'ha donat a confusió, quan el diari ABC el va confondre pel de Petrer, la confusió del diari conservador es produïa el 21 de juliol de 2016 quan enumerava “5 pobles que no et pots perdre aquest estiu en la provincia d’Alacant” a la seua edició digital. Però l'equivocació es produia només un dia després que el diari “Las Provincias” confonia de nou el nostre monument amb el “castell de la Atalaya” de Villena al descriure en la seua edició digital els que consideraven els 12 castells més bonics del País Valencià.

L'article té 73 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).