Un home ferit a Biar per un cavall

| Teresa Garcia Molina | Successos
Un home ferit a Biar per un cavall

Segons s'informa per part de La Revoltosa, a cosa de les 10 de dimecres 15 de gener, un home ha necessitat l'assistència mèdica del CICU. L'incident s'ha produit mentre l'home netejava la cavallerissa, a la nostra localitat. 

Al lloc de l'incident s'han desplaçat una unitat de SVB (Suport Vital Bàsic) amb un metge d'Atenció Primària i una unitat del SAMU (Servei d'Ajuda Mèdica Urgent). Els serveis mèdics han estabilitzat l'home de 62 anys, que presentava fractures costals i neumotòrax, després del qual ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari d'Elda a l'ambulància de Suport Vital Avançat.

L'article té 44 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).