• Inici
  • Successos
  • Tall momentani de la carretera entre Biar i La Canyada

Tall momentani de la carretera entre Biar i La Canyada

| Eduard Garcia Molina | Successos
Tall momentani de la carretera entre Biar i La Canyada

Ahir al voltant de les 11:30 h. del matí el trànsit de la carretera que comunica Biar amb La Canyada es va veure afectat per un tall de carretera, el motiu va ser que per motius que es desconeixen un camió cisterna de gasoil es va parar al mig de la carretera, a l'altura de l'antiga estació de tren de Biar.

Fins a la zona es va acostar una grua per poder remolcar el camió, així com una patrulla de la Guàrdia Civil de Trànsit que va donar l'alto als vehicles que circulaven en sentit a Biar o en direcció a la veïna localitat de La Canyada, posat que els treballs de remolcar el camió per part de la grua ocupaven tota la carretera. Si bé és cert que el flux de vehicles no era gran i només es van quedar per uns minuts parats tres vehicles entre els dos sentits per a restaurar el trànsit per part dels agents de forma immediata.

L'article té 43 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).