• Inici
  • Successos
  • Queixa veïnal per l'ús dels patinets entre els menors

Queixa veïnal per l'ús dels patinets entre els menors

| Eduard Garcia Molina | Successos
Queixa veïnal per l'ús dels patinets entre els menors

Especialment en les capitals i grans ciutats cada volta està més extés el transport individual de persones amb els coneguts patinets, ja siguen elèctrics o d'altres tipus tant en xiquets i xiquetes com en persones adultes.

No és el cas de Biar, on sabem que les distàncies al poble són xicotetes i que en tot cas ens valem del cotxe particular en cas d'haver de superar una distància superior. No és eixe el cas de molts menors, que per diversió o per estalviar-se el caminar prefereixen els populars patinets per desplaçar-se pel poble, patinets que impulsen ells mateixos. Una proliferació que ha generat les queixes d'alguns veïns i veïnes que adverteixen que aprofitant la costera en avall els joves es llancen des de les immediacions del maset dels Estudiants fins a la plaça del Convent, sense tindre en compte -segons la versió del veïnat- el pas dels vehicles i tampoc sense tindre mesures de seguretat com ara cascos o altres.

A esta queixa que han volgut fer a través de Biar Digital alguns veïns i veïnes s'afegeix que els menors fan cas omís a les advertències de les persones adultes, "els diem que facen el favor de no anar pel mig del carrer perquè passen cotxes i que han de mirar en les interseccions, però en lloc de fer-nos cas es posen a riure", denuncia un jove veí.

Atropellament d'una menor

Este fet ha provocat ja un bon esglai quan el passat dijous 26 de setembre, una xiqueta es llançava amb la bicicleta per les escales del carrer Sant Jerònim, situades davant de l'Escola de Música en direcció a la carretera i aprofitant la pendent. La mala sort va fer que en eixe moment passara un turisme per la concorreguda avinguda d'Alacant i impactara contra la xiqueta i la bicicleta, tot i això la menor es va poder refer del colp sense que finalment fora d'importància.

L'article té 71 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).