• Inici
  • Successos
  • La ràpida intervenció de veïns i bombers eviten que es propague un incendi a la zona del Santuari

La ràpida intervenció de veïns i bombers eviten que es propague un incendi a la zona del Santuari

| Eduard Garcia Molina | Successos
La ràpida intervenció de veïns i bombers eviten que es propague un incendi a la zona del Santuari

Passades les hores de migdia s'ha declarat un xicotet incendi a la zona del Santuari de la Mare de Déu de Gràcia, concretament prop de la zona dels paelleros. Un incendi que ha arrassat uns 300 m2 de matolls i que s'ha pogut extintir en una hora aproximadament.

05 

Si bé és cert que la ràpida decisió i intervenció dels veïns han fet possible que el foc no es propagara, segons testimonis presencials una vintena de veïns i veïnes han intervingut per apagar el foc i preservar així la nostra riquesa natural. També s'han desplaçat fins a sis efectius de bombers, amb dos unitats de bombers forestals i dos mitjans aeris, dels quals un dels dos ha realitzat una descàrrega per apagar les flames, després d'un vol de recoeneixement per part d'un helicòpter. A banda dels nostres veïns i veïnes, i bombers, també s'han mobilitzat efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil.

Tot i això, s'ha reconegut per part de qui ha acudit a combatre les flames la ràpida intervenció del veïnat, així com dels bombers, forestals i voluntariat ambiental. Un succés que per les altes temperatures que estem patint este estiu ens posa en avís. 

01 

El fum ha sigut visible des de diferents parts del poble

02 

03 

04 

L'article té 38 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).