• Inici
  • Successos
  • Denuncien que una parella intenta perpetrar robatoris en domicilis enganyant persones majors

Denuncien que una parella intenta perpetrar robatoris en domicilis enganyant persones majors

| Eduard Garcia Molina | Successos
Denuncien que una parella intenta perpetrar robatoris en domicilis enganyant persones majors

Ahir mateix alguns veïns i veïnes de Biar han volgut denunciar uns presumptes robatoris que s'estarien portant a terme al nostre municipi, és més, segons les persones denunciants s'hauria produït un cas a Biar i un altre a la veïna localitat de La Canyada, i també a Saix i Villena.

Els fets serien presumptament perpetrats per una parella, un home i una dona, que observarien els domicilis i costums de persones majors per visitar-les i fer-se passar per coneguts d'algun familiar de la potencial víctima. Segons els testimonis la parella seria valencianoparlant, així seria més complicat alçar sospites entre les persones majors. 

Segons el modus operandi utilitzat pels presumptes delinqüents l'home demanaria anar al servici amb qualsevol excusa, mentre que la dona demanaria un got d'aigua a la víctima, aprofitant el moment d'entrar a la casa per substraure objectes de valor del domicili de la persona o persones majors.

Val a dir que fa escassos dies, la Policia Nacional detenia un grup de tres persones que podrien pertànyer a un grup major i que cometien estes pràctiques amb persones majors de diferents localitats com ara Alacant, Elx o Oriola, segons s'informava per part del diari Información.

L'article té 45 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).