Previous ◁ | ▷ Next

La tala de pins a Fontanelles correspon a la protecció d'una línia d'alta tensió

El passat diumenge es publicava des de Biar Digital la notícia sobre una tala de pins que s'estava portant a terme a la zona de Fontanelles, una tala que segons testimonis oculars s'estava portant a terme sense un motiu aparent.

Un fet que com també indicàvem es va posar en coneixement de la Regidoria de Medi Ambient, sent des de la pròpia Regidoria que s'ha respost dels motius de la tala de pins després d'informar-se a través de l'oficina de l'arquitecte municipal. Segons l'oficina la tala de pins estaria justificada per protegir la línia d'alta tensió situada entre Beneixama i Xixona, treballs que comptarien amb l'autorització de Conselleria i dels propietaris de les parcel·les on s'estan realitzant.

Els pins tallats que trobaren alguns veïns en la zona estaven situats a uns 200 metres de la zona dels treballs, per la facilitat en l'accés a la zona.

D'altra banda, i tractant un tema més distés, des de la Regidoria de Medi Ambient i Educació la seua titular, l'edil Asun Gregori, ha volgut felicitar a Biar Digital pel seu cinquè aniversari de treball periodístic al nostre poble.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Programa complet de la VIII Fireta d'Estiu https://t.co/FZ4d518h8T https://t.co/6IUSEqAExU
BiarDigital La biaruda Ángela Palazón s'incorpora al Xaloc Alacant i jugarà en primera divisió https://t.co/iNPhYMTyMN
BiarDigital "Acude", per Mayte Salguero https://t.co/uwPKHo4tJd
BiarDigital Nova concentració per rebutjar l'últim assassinat masclista a Elx i una nova agressió a El Perellonet… https://t.co/RrtaHJp4kO

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine