Previous ◁ | ▷ Next

Denuncien la tala de pins sense motiu aparent a la zona de Fontanelles

Segons alguns testimonis oculars s'hauria realitzat una tala indiscriminada de pins a la zona de Fontanelles, en el terme municipal de Biar. Segons els mateixos testimonis que així ho han volgut denunciar a través de Biar Digital estos pins talats estarien al llarg d'un dels camins de la zona.

Segons s'ha posat en coneixement del mitjà, per a realitzar esta tala des de l'administració o una empresa privada s'ha de tindre una autorització si és una zona agrícola, i en cas de ser forestal cal tindre una autorització des de Conselleria de Medi Ambient, autorització que ara per ara es desconeix si es té.

028

També s'ha volgut posar en coneixement de Biar Digital que en cas que hi hagen a prop cables d'alta tensió, l'empresa propietària tindria el dret de talar els arbres per evitar riscos, si bé és cert que no és este el cas. Els testimonis oculars també han volgut aclarir que en cap cas s'ha aclarit o netejat massa forestal, ni els pins pertanyen als arbres caiguts durant la gran nevada de fa dos anys, així com l'absència de cables elèctrics en la zona, com s'ha esmentat, preguntant-se pels criteris de la tala de pins sans.

Els fets tan punt es van conéixer es pan posar en coneixement de la Regidoria de Medi Ambient per conéixer els motius.

 

029

030

031

032

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Programa complet de la VIII Fireta d'Estiu https://t.co/FZ4d518h8T https://t.co/6IUSEqAExU
BiarDigital La biaruda Ángela Palazón s'incorpora al Xaloc Alacant i jugarà en primera divisió https://t.co/iNPhYMTyMN
BiarDigital "Acude", per Mayte Salguero https://t.co/uwPKHo4tJd
BiarDigital Nova concentració per rebutjar l'últim assassinat masclista a Elx i una nova agressió a El Perellonet… https://t.co/RrtaHJp4kO

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine