Previous ◁ | ▷ Next

Accident de trànsit amb tres ferits en la carretera de Villena-Biar

El sinistre s'ha produït quan un tot terreny avançava a un turisme que accedia a un camí.

Tres persones ferides és el balanç d'un nou accident de trànsit ocorregut aquest dimarts a l'Alt Vinalopó. El succés s'ha produït al quilòmetre 5 de la CV-799, la carretera que uneix les poblacions de Biar i Villena, segons s'ha informat des del diari Información.

Els conductors dels dos vehicles implicats circulaven en direcció Biar. Pel que sembla, el turisme que anava davant ha girat a l'esquerra per entrar en un camí rural, sent envestit pel tot terreny que el precedia a l'haver iniciat uns metres abans la maniobra d'avançament. A conseqüència del cop un dels vehicles ha arrencat l'olivera d'un camp situat al costat de la carretera.

Els primers a arribar per socórrer els accidents han sigut els agents de la Policia Local de Biar i, a continuació, ha acudit una patrulla de la Guàrdia Civil de Trànsit i una ambulància SVB.

En un primer moment l'estat dels dos conductors i d'un dels ocupants no revestia gravetat.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Grup de Mares i Pares: "Seria important per al poble crear una figura d’un tècnic de joventut. Que puga posar-se en… https://t.co/EMriEjpdcP
BiarDigital Tres aproximacions a la sanitat des del feminisme https://t.co/jLLY5dFvNl https://t.co/Q3p2iffbbU
BiarDigital "Todo el permiso", per Mayte Salguero https://t.co/NmClsSPt8d https://t.co/Z5S3khUAt1
BiarDigital Ana i Cristóbal Camarasa guanyen el campionat autonòmic universitari d'orientació a Titaguas https://t.co/EN6ypjl0ig https://t.co/VuwZzxBBTb

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine