• Inici
  • Successos
  • S'escapa un cavall pels carrers del poble sense causar danys

S'escapa un cavall pels carrers del poble sense causar danys

| Eduard Garcia Molina | Successos

Al voltant de la una del migdia un grup de veïns i veïnes han advertit la presència d'un cavall adult a l'altura del Passeig del Plàtano. L'animal portava una soga al coll per poder dur-lo, ja que s'ha escapat del seu amo, possiblement a l'extrarradi del poble. Per fortuna el cavall, que anava a la carrera, s'ha detés a prop de l'arc del Passeig del Plàtano i un veí ha pogut agafar la corda que duia i tranquil·litzar-lo, lligant la corda al poste que permet que no passen vehicles al Passeig del Plàtano per la part de l'arc, per a tot seguit avisar la Policia Local que s'ha presentat al lloc dels fets per veure qui era el seu amo mitjançant el xip identificador que portava l'equí i avisar-lo de la localització de l'animal.

D'altra banda no s'han de lamentar danys ni personals ni materials ocasionats per la cavalcada de l'equí pels carrers del poble tot i que sembla que l'animal ha estat durant un temps cavalcant pel Passeig de la Mare de Déu en direcció a l'interior del poble passant pel Passeig del Plàtano. En estos moments el seu amo ja ha pogut encarregar-se d'ell novament i la situació ha quedat resolta. L'escena ha provocat que alguns veïns i veïnes s'acosten al lloc dels fets encuriosits pel que ha passat.

 

El cavall després de ser lligat al poste baix de l'arc del Plàtano.

 

IMG-20140322-WA0006.jpg

L'escena ha congregat alguns curiosos.

 

IMG-20140322-WA0008.jpg

L'animal ha pogut ser tranquil.litzat per les persones que es trobaven al Paseig.

L'article té 24 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).