La biaruda Marina Maestre participa en el curtmetratge “La Sang”

| Pablo Ortín Perpinyà | Cultura
La biaruda Marina Maestre participa en el curtmetratge “La Sang”

La nostra veïna Marina Maestre ha participat en l’enregistrament del curtmetratge “La sang” que està realitzant-se a la ciutat de Barcelona, una adaptació del conte de l’escriptora Mercè Rodoreda. Carme, la protagonista, reviu ben entrada en la tercera edat alguns dels moments més importants i cabdals que ha viscut fins el moment del seu envelliment.

La Sang està dirigit per Sergi Rubió i produït per Ànnia Català. Com a protagonista, el curt compta amb Carme Abril. El paper de Marina ha estat el d’interpretar els diàlegs i situacions en llengua de signes catalana (LSC), però no de manera aliena al rodatge, sinó amb una interpretació integrada amb els actors, compartint plans i caracteritzada amb vestits de l’època dels protagonistes del conte.

Val a dir que no és la primera participació de Marina en projectes artístics interpretats en llengua de signes. Fins el moment, ha actuat conjuntament amb el grup català Txarango en la cançó “La dansa del vestit” en diverses ocasions, i ha aconseguit ressò amb un vídeo on interpreta “La vida sense tu”, d’Obrint Pas. També cal recordar que la nostra veïna va ser entrevistada per Biar Digital per a l'apartat de "Biaruts/des pel món" el passat maig de 2014.

L'article té 53 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).