• Inici
  • Societat
  • Èxit en les xarxes d'un vídeo on Marina Maestre interpreta "La Vida sense tu" en llengua de signes

Èxit en les xarxes d'un vídeo on Marina Maestre interpreta "La Vida sense tu" en llengua de signes

| Eduard Garcia Molina | Societat
Èxit en les xarxes d'un vídeo on Marina Maestre interpreta "La Vida sense tu" en llengua de signes

Ja ens deixava una mostra del seu talent quan era entrevistada per Biar Digital per a l'apartat de "Biaruts/des pel món" la nostra veïna Marina Maestre, on a través d'un vídeo on interpretava la cançó "La dansa del vestit" del conegut grup català Xarango, durant un concert en el Palau de la Música Catalana, a Barcelona, ciutat on resideix.

Ara,Vilaweb, un dels mitjans més important en la nostra llengua, s'ha fet ressò d'un vídeo que ha estat tot un èxit en les xarxes socials, on la Marina, interpreta el tema musical "La vida sense tu" en la llengua de signes catalana (LSC), cançó del popular grup valencià Obrint Pas -tot i que actualment no es troben en actiu-. La cançó és interpretada per la nostra veïna acompanyada de Miquel, que l'acompanya amb la guitarra. El vídeo s'adjunta a continuació.

L'article té 46 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).