Imprimir aquesta pàgina

Biar fa entrega de claus d’habitatges socials

El passat 12 de novembre va tenir lloc l’entrega de claus d’immobles socials al Saló de Plens de l’Ajuntament amb la presència de la Directora General d’Infraestructures i Habitatge de la Generalitat Valenciana, Blanca Marín. Durant l’acte, Marín va estar acompanyada per l’Alcalde Julio Sanjuán, i el Tinent d’Alcalde i responsable de l’àrea, Joan Lluís Escoda.

L’Alcalde va manifestar que l’entrega d’aquestes llars socials reparades, a famílies de Biar necessitades, intenta “reparar un malestar de la societat, per a què les persones puguen trobar una milloria en la qualitat de vida”.

La Directora General va destacar que es tractava d’un “dia important i feliç per l'entrega d’habitatges, que ha d’omplir de satisfacció a l’Ajuntament, als ciutadans i a la pròpia Generalitat Valenciana”. Segons Marín, la llar és una prioritat del nou govern valencià, “estipulada com un dels primers punts del conegut com acord del Botànic”. En aquest sentit, “El Consell lluita per augmentar la seua presència en els pressupostos”.

Tot i això, la representant de la Generalitat va lamentar al ple que “hi ha poques cases disponibles al parc públic d’habitatge i, per això, cal fer un esforç i inversió important per a posar-les al servei de la societat i atendre les necessitats econòmiques d’aquesta”. Si s’aprova aquest pressupost, la inversió en les residències haurà duplicat l’anterior.

Per la seua part, Escoda va destacar que “la vivenda és un dret de les persones i des dels estaments públics s’ha de treballar per garantir-lo”. Tot seguit va agrair el treball fet pels equips de Serveis Socials de la Conselleria i de la localitat.

Per acabar, els membres del consistori van oferir a la Directora General d’Infraestructures de la Generalitat una sèrie de presents típics de la indústria local, com un plat de ceràmica, mel i un recull de pastes i torrons artesanals.

 

Redacció: Pablo Ortín

Articles relacionats (per etiqueta)