Previous ◁ | ▷ Next

Els regidors de Cultura i Festes presenten els actes per Tots Sants en una roda de premsa "de por"

Este migdia han sigut presentats els actes pel cap de setmana de Tots Sants que donaran començament el 23 d'octubre amb el passe de vídeo de la pel·lícula "El exorcista". Joan Lluís Escoda, regidor de Cultura, i Vicent Galvany, regidor de Festes, han donat la roda de premsa caracteritzats de zoombies, amb un acurat maquillatge, gràcies al treball de la maquilladora Malena Ferris.

Escoda ha volgut ressaltar la "implicació en allò que es fa" des de la Regidoria, i que mostra d'això era el maquillatge i vestimenta amb la què han concorregut els regidors a la roda de premsa. En primer lloc s'ha presentat el vídeo realitzat per Obert Ara i Biar Digital Cultura en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, per tot seguit donar els detalls dels actes per part del regidor de Cultura, que s'ha referit a que "a Biar alguna cosa està canviant".

En segon lloc, ha pres la paraula Vicent Galvany, regidor de Festes, qui ha explicat que un dels principals objectius de l'Equip de Govern és "impulsar la realització d'activitats per donar-li vida al poble", un fet que com ha comentat Galvany s'està fent des de l'inici de la legislatura per tal "d'aprofitar les coses que tenim al poble" a banda de "potenciar amb estes activitats que el turisme i la gent d'altres municipis vinguen a Biar" segons ha afirmat el regidor de Festes.

Finalment, Joan Lluís Escoda ha agafat de nou la paraula i ha posat en valor que amb la celebració de Tots Sants i la Nit de les Ànimes es vol "apostar per la nostra manera de fer la festa", Escoda ha aclarit que lògicament no vol dir que estiguen tancats a celebrar altre tipus de celebració o festa. Finalment, el regidor de Cultura s'ha referit a que l'organització de tot el seguit d'actes que hi ha per als dos caps de setmana d'octubre que queden són mostra de que "a Biar es poden dinamitzar i fer moltes coses" i que esperen la involucració del veïnat.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine