Un llibre que recollirà cinc rutes excursionistes per Biar busca micromecenes

La pujada a la Penya "el frare" per l'Arenal o la ruta a la Cova Negra són dues de les cinc rutes excursionistes als voltants de Biar que recollirà el llibre "Les serres de la Foia de Castalla - 26 excursions a peu", de Josep Lluís Bernabeu Rico, veí de Castalla (l'Alcoià) que com indica al títol, està composat per un total de 26 excursions de la subcomarca de la Foia de Castalla i altres paratges de la comarca de l'Alcoià, però tabmé de les Valls del Vinalopó i l'Alacantí.

La resta de rutes les composen la pujada a la Penya "el frare" per l'itinerari botànic, la pujada a la "blasca" per Patiràs i la pujada dalt la Barcella des de l'aula de la natura de Biar. Segons explica Josep Lluís, el llibre és un projecte que va començar el 2009 a partir de rutes realitzades als voltants de la Foia de Castalla entre els anys 2006 i 2007 i posat que segons les impressions de l'autor no hi havia cap llibre publicat que recollira aquesta informació, va decidir fer-ho ell mateix.

 

Pel que fa al llibre

Segons s'explica en la pàgina del Verkami el llibre tindrà 214 pàgines i fotos en color, amb una introducció prèvia sobre el relleu de la Foia de Castalla, la vegetació, el clima, la hidrologia, l'agricultura, i elements etnològics i naturals (masos, fonts...).

Les rutes a peu són per a tots els públics per la Foia de Castalla (comarques de l'Alcoià, les Valls del Vinalopó i l'Alacantí).

 

Com aconseguir-lo?

Per aconseguir el llibre es pot participar mitjançant el micromecenatge, xicotetes aportacions econòmiques que fan els micromecenes a canvi d'aconseguir diferents recompenses. En el cas del llibre "Les serres de la Foia de Castalla - 26 excursions a peu" l'aportació mínima són 15 €uros, i a canvi es pot aconseguir el llibre quan s'edite, d'altra banda hi ha altres aportacions i com és natural a més quantia d'aportació les recompenses són majors. En la pàgina de Verkami (el servei de micromecenatge més popular) ve explicat com aconseguir-lo: Verkami "Les serres de la Foia de Castalla - 26 rutes a peu".

D'aquesta forma l'editor del libre té la possibilitat de poder finançar l'edició del llibre, que està previst que puga eixir a la llum a finals d'any.

A continuació podeu consultar una entrevista en vídeo realitzada al seu autor per Diània.tv .

Mitjà

---

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital El Club de Patinatge Biar oferta proves gratuïtes tots els dilluns i dimecres de setembre. https://t.co/UsZegCVGRF
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital La xarrada #StopAlFoc serà el pròxim dilluns 27 de setembre a les 18:30 a l'auditori de la Casa de la Cultura. https://t.co/84PIkP1CbX
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital La V Reconco Trail #Biar torna després de la pandèmia. El diumenge 26 de setembre a partir de les 9 del matí al pas… https://t.co/8nZR1n5cmj
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital Vos portem una nova entrega d’Estudiant fora amb Noelia Coloma Navarro, qui ens relata la seua experiència d’… https://t.co/ekiHjz9wP1

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com