• Inici
  • Societat
  • Resultats dels campionats pel Mig Any Fester organitzats per Els Blanquets

Resultats dels campionats pel Mig Any Fester organitzats per Els Blanquets

| Eduard Garcia Molina | Societat
Resultats dels campionats pel Mig Any Fester organitzats per Els Blanquets

A partir del 18 d'octubre i amb motiu de la proximitat del Mig Any Fester, la comparsa d'Els Blanquets va organitzar els tradicionals campionats de brisca,en la modalitat de parelles, tute, i futbolí, per parelles, i que donarà començament en la data assenyalada. A continuació adjuntem els resultats del campionat que s'han facilitat des de la comparsa.

D'altra banda, a partir del 15 de novembre començarà el campionat de ping-pong i dòmino, els horaris seran de 16 a 20 h. aproximadament, i estan dirigits tant a persones que pertanyen a la comparsa com qui no pertany. El lloc del campionat serà el maset de la comparsa (C/.Salvador Amorós, 6).

L'organització del torneig corre a compte de la comparsa, i han col·laborat Obert Ara, Biar Digital, l'Ajuntament de Biar, el Centre Excursionista de Biar, Carpintería Francés e Hijos, Supermercat San Cristóbal, Plásticos Valdés e Hijos, Téxtiles Latinos, Franysal carpinteria, Canal 3, i Peluquería Unisex Kina.

L'article té 22 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).