• Inici
  • Societat
  • 30 persones es formen com a monitors d'oci i temps lliure

30 persones es formen com a monitors d'oci i temps lliure

| Eduard Garcia Molina | Societat
30 persones es formen com a monitors d'oci i temps lliure

La setmana passada va donar començament un curs de monitor d'oci i temps lliure per a joves que ha tingut una assistència de trenta persones de diferents poblacions. L'objectiu del curs és analitzar el context educatiu de l'animació sociocultural, les seues característiques i el paper que du a terme dins l'educació en general, també desenvolupar la capacitat dels assistents per tal de poder actuar com a monitors i monitores de temps lliure, fomentant l'aprenentatge necessari per tal de dissenyar i programar les activitats que li són pròpies; i per últim capacitar els participats a desenvolupar activitats educatives en el temps lliure i en centre de vacances destinats a xiquets i xiquetes, així com gent jove.

El curs ha tingut una durada de 250 hores i està reconegut de forma oficial per l'IVAJ. El curs formatiu s'ha realitzat en un àmbit comarcal, ja que també han participat els ajuntaments de Beneixama, el Camp de Mirra i la Canyada, a banda de l'Ajuntament de Biar i la Diputació d'Alacant. 

Fotografia: Els assistents durant una de les sessions del curs en la Casa de Cultura. Font: Ajuntament de Biar

L'article té 29 lectures

Oci

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Continguts relacionats