• Inici
  • Societat
  • Organitzen una nova reunió pública per tractar la desocupació a Biar

Organitzen una nova reunió pública per tractar la desocupació a Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
Organitzen una nova reunió pública per tractar la desocupació a Biar

El proper dijous 23 d'octubre s'ha realitzat una nova convocatòria per a les persones que es troben en situació de desocupació a Biar, l'assemblea oberta tindrà començament a les 19:30 h. a la Casa de Cultura i s'ha convidat a participar a través de les xarxes socials a totes aquelles persones interessades.

No és la primera reunió d'estes característiques que es realitza, ja que en passades reunions els seus participants acordaren reunir-se en assemblea regularment, així com presentar a l'Ajuntament de Biar les demandes que s'acorden. L'atenció a persones majors, el cultiu de productes ecològics, o una cooperativa de serveis han estat algunes de les alternatives que els assistents són algunes de les propostes fetes per poder autoocupar-se.

Foto: un moment d'una de les assemblees celebrades durant el mes de juliol a la Casa de Cultura de Biar.

L'article té 36 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).