• Inici
  • Societat
  • "Els Blanquets" organtizen els campionats pel Mig Any Fester

"Els Blanquets" organtizen els campionats pel Mig Any Fester

| Eduard Garcia Molina | Societat
"Els Blanquets" organtizen els campionats pel Mig Any Fester

A partir del 18 de febrer i amb motiu de la proximitat del Mig Any Fester, la comparsa d'Els Blanquets organitza el tradicional campionat de brisca, que se celebrarà a partir del 18 d'octubre en la modalitat de parelles, tute, que també tindrà començament el dia 18, i futbolí, per parelles, i que donarà començament en la data assenyalada. D'altra banda, a partir del 15 de novembre començarà el campionat de ping-pong i dòmino, els horaris seran de 16 a 20 h. aproximadament, i estan dirigits tant a persones que pertanyen a la comparsa com qui no pertany. El lloc del campionat serà el maset de la comparsa (C/.Salvador Amorós, 6).

Aquelles persones que vulguen rebre més informació o estiguen interessades en apuntar-se poden dirigir-se el dissabte 11 d'octubre de 16 a 19 h., o bé enviar un correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), a través del seu perfil de Facebook (elsblanquets.biar) o dirigir-se a qualsevol membre de la Junta Directiva. Val a dir que les inscripcions seran gratuïtes.

L'organització del torneig corre a compte de la comparsa, i han col·laborat Obert Ara, Biar Digital, l'Ajuntament de Biar, el Centre Excursionista de Biar, Carpintería Francés e Hijos, Supermercat San Cristóbal, Plásticos Valdés e Hijos, Téxtiles Latinos, Franysal carpinteria, Canal 3, i Peluqueria Unisex Kima.

L'article té 37 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).