• Inici
  • Societat
  • L'arbre del Plàtano de Biar lidera la classificació per ser Arbre de l'Any 2023

L'arbre del Plàtano de Biar lidera la classificació per ser Arbre de l'Any 2023

| Eduard Garcia Molina | Societat
L'arbre del Plàtano de Biar lidera la classificació per ser Arbre de l'Any 2023

El Plàtano de Biar, candidat a ser Arbre de l'Any 2023 | Fotografia: Ajuntament de Biar

A continuació trobareu les instruccions per votar al nostre arbre del Plàtano de Biar

Amb vora 2.300 vots l'arbre del parc del Plàtano de Biar és el candidat que lidera la classificació per ser Arbre d'Espanya 2023, en el concurs que organitza l'ONG Boscos sense Fronteres. Després de presentar la seua candidatura i després de passar per una selecció prèvia davant un jurat, ara l'arbre de Biar s'enfronta a una votació popular per a aconseguir aquest guardó i optar així, a ser candidat a Arbre d'Europa 2023.

Si bé és cert, que la diferència que tenia amb el seu immediat perseguidor, la Carrasca del Monte de La Redonda, situada a Colindres (Cantàbria) s'ha reduït notablement en estos últims dies. Des de l'Ajuntament de Biar s'ha fet un crida extensible a tot el País Valencià per tal de participar en la votació popular i que finalment el nostre Arbre del Plàtano puga guanyar el concurs, crida que entre altres ha secundat el president de les Corts Valencianes Enric Morera.

Què he de fer per votar al nostre Arbre del Plàtano?

Cal entrar en la següent pàgina web.

A continuació marca el nostre el Plàtano, el trobaràs en primer lloc. Seguidament, en la part de baix, cal marcar un dels dos boscos que es nominen (això no afecta a la votació al Plàtano). Seguidament hauràs d'acceptar les condicions i posar el teu correu electrònic i punxar en el botó per votar.

A continuació rebràs un correu electrònic, cal obrir-lo i punxar en l'enllaç per verificar el teu vot, una vegada fet s'obrirà una pàgina web que t'indicarà que el teu vot s'ha registrat.

El període de votació finalitza el pròxim 10 de desembre.

Voteu a l'Arbre del Plàtano

L'article té 873 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).