• Inici
  • Societat
  • Oferta d'ocupació de la Cooperativa Elèctrica Ntra. Senyora de Gràcia de Biar

Oferta d'ocupació de la Cooperativa Elèctrica Ntra. Senyora de Gràcia de Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
Oferta d'ocupació de la Cooperativa Elèctrica Ntra. Senyora de Gràcia de Biar

Fins al proper 21 de novembre tenen de temps els i les aspirants al lloc de treball convocat per la Cooperativa Elèctrica Ntra. Senyora de Gràcia de Biar d'Auxiliar administratiu.

Les condicions de la contractació s'han publicat per part de l'entitat a la seua pàgina web, entre altres mitjans, a continuació les trobareu també:

1.- Els candidats hauran de ser socis de la Cooperativa Elèctrica, ascendents, descendents o cònjuges.

2.- El temps de contractació serà indefinit.

3.- La incorporació serà immediata.

4.- Les funcions seran tasques relacionades amb la gestió de dades, fitxers d'intercanvi de l'energia, clients, altes, baixes, facturació, anotacions bàsiques comptables, atenció al client i les tasques relacionades amb la gestió de distribució d'energia elèctrica.

5.- Retribució primer any 17.812, – euros, segon any segons conveni del grup empresarial de la Cooperativa Elèctrica.

6.- Jornada de 40 hores setmanals de dilluns a divendres en horari partit, excepte els mesos de juliol i agost jornada contínua de dilluns a divendres de 35 hores setmanals.

7.- Per a la selecció es realitzaran proves específiques relacionades al lloc a ocupar. El que es comunicarà als candidats la data i hora de les proves

8.- La presentació de la sol·licitud d'accés a les proves, es realitzarà mitjançant la presentació de currículum en les oficines de l'entitat en Av. d'Alacant, 30-baixos de Biar o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ABANS DEL 21 DE NOVEMBRE DE 2022.

L'article té 308 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).