Jornada a la Casa de Cultura sobre recerca d'ocupació

Sota el títol "Dia a Dia en la Busca d'Ocupació" tindran lloc unes jornades de sis hores a la Casa de Cultura, organitzades per la Seu Universitària junt amb l'Ajuntament de Biar, en col·laboració amb l'Observatori d'Inserció Laboral i la Càtedra Prosegur de la Universitat d'Alacant (UA). La jornada tindrà lloc els propers dies 14 i 20 de febrer, divendres i dijous respectivament, en horari de 17 a 20 h.

La jornada serà impartida per María Teresa Bañón Martínez, .amb una dilatada trajectòria en l'àmbit dels recursos humans i els processs de selecció de personal. Les persones interessades i en rebre més informació, així com insciure's ho hauran de fer a través del web.

Dia a dia en la cerca d'ocupació

Amb l'entrada al nou any les expectatives cap al món laboral augmente, i s'assumeix la idea que durant els primers mesos són més efectius en la recerca de feina.

No obstant això, per a això cal seguir unes pautes de recerca de feina correctes ja que sense elles és probable caure en la frustració. La recerca de feina s'ha convertit en un treball en si mateix per a molts joves i com a tal ha de ser planificat, de manera que cada persona ha de preparar-se per a tractar d'assolir els seus objectius.

Per tal de millorar la preparació per afrontar aquest procés, la Seu Universitària juntament amb l'Ajuntament de Biar, en col · laboració amb l'Observatori d'Inserció Laboral i la Càtedra Prosegur de la Universitat d'Alacant han decidit dur a terme una jornada per respondre a preguntes com :

    On puc trobar ofertes de treball?
    
Com hauria enfocar el meu currículum?
    
Com he d' enfrontar-me a una entrevista de treball?

La jornada tindrà lloc els dies 14 i 20 de febrer a la Seu de Biar de la Universitat d'Alacant, de 17 a 20 de la vesprada. La jornada serà impartida per María Teresa Bañón Martínez , amb una dilatada trajectòria en l'àmbit dels recursos humans i els processos de selecció.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Quatre dones han deixat les llistes de l'atur, tot i que cinc homes s'han donat d'alta, per tant el saldo és d'una… https://t.co/UfbrfK9gvB
6hreplyretweetfavorite
BiarDigital Els fulls per poder signar es troben en molts establiments comercials de #Biar. https://t.co/SSFzhjoUTz
BiarDigital Recordeu que podeu descobrir la vinyeta d'este mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper, en les papereri… https://t.co/8ZZdUmj4rM
BiarDigital Les proves es disputaren a la localitat de Purullena (Granada) i el barri granadí de l'Albayzín. https://t.co/XtkGCcOve7

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com