Celebració del Nou d'Octubre a Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
Celebració del Nou d'Octubre a Biar

Com cada any, des de l'Ajuntament de Biar s'organitza tot un seguit d'actes per celebrar el Nou d'Octubre, com a dia dels valencians i valencianes. A continuació podeu consultar el programa d'actes per la celebració d'enguany:

Dimecres, 8 d'octubre

18:30 h. A la Casa de Cultura s'entregaran els premis de dibuix amb la temàtica del Nou d'Octubre, i a continuació es representarà l'obra de teatre infantil "Nassos al rescat".

22 h. Cercavila a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar per l'itinerari de costum.

Dijous, 9 d'Octubre

9 h. Volta al poble en bicicleta seguint l'itinerari indicat en el document que s'adjunta. Tot seguit, a la Plaça del Convent tindrà lloc un esmorzar per als assistents.

Després tindran lloc les proves esportives: Calitx (Categoria única amb primer, segon i tercer premi), Petanca (Categoria única. Equips de triplets. Primer, segon i tercer premi).

A més a més d'11 a 13 h. hi haurà inflables per als xiquets i xiquetes a la Plaça del Convent.

13 h. Cercavila a càrrec de la Colla de Dolçaina i Tabal "Bassa la Vila" de Biar per l'itinerari de costum.

19 h. Entrega de Premis de les proves esportives. També es realitzarà un reconeixement a l'esportista de Biar, Ángela Palazón Conca, campiona d'Europa de Futbol Sala.

A continuació tindrà lloc l'acte institucional a la Casa de Cultura.

19: 30 h. Concert a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar i del tenor Javier Reig Mezquida.

En finalitzar l'acte es dispararà un castell de focs d'artifici.

Recomanem consultar el fitxer adjunt per a més detalls.

L'article té 38 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).