• Inici
  • Societat
  • Es presenta el vídeo-clip d'"El Gos Musaranya" [vídeo]

Es presenta el vídeo-clip d'"El Gos Musaranya" [vídeo]

| Eduard Garcia Molina | Societat
Es presenta el vídeo-clip d'"El Gos Musaranya" [vídeo]

Ahir a la nit es va presentar el primer vídeo-clip del grup local "El Gos Musaranya", una producció d'Obert Ara en suport al grup i la cultura local. La presentació va ser una de les activitats que va tindre lloc en la I Festa de despedida de l'estiu de Biar Digital i Obert Ara celebrada als Salons "El Navarro". El tema que es va triar per a este primer vídeo-clip va ser "Mi culpa" del seu àlbum "Calles del abismo".

Este vídeo-clip ha sigut possible gràcies a la Direcció, Producció i Realització d'EL GOS MUSARANYA, OBERT ARA i KRIBI HERAL; a BATASONI per l’equip d’Il•luminació; a JULIA SARRIÓ per prestar-nos la càmera; a JUAN F. PARRA per l'ajuda amb l’escenografia i el transport; i a BIAR DIGITAL per donar-ne difusió;i especialment gràcies a: AIDA MARTÍNEZ, AIDA RIBERA, CRISTELA MOROS, PATRI MONTAVA i LIDIA CORTÉS per deixar-se (literalment) la pell en l’escenari.

A continuació trobareu el vídeo, val a dir que durant la seua presentació va tindre molt bona acollida per part del públic que va assistir a l'acte.

L'article té 71 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).