• Inici
  • Societat
  • Dos alumnes de l'IES Biar Premis d'Excel·lència acadèmica

Dos alumnes de l'IES Biar Premis d'Excel·lència acadèmica

| Eduard Garcia Molina | Societat
Dos alumnes de l'IES Biar Premis d'Excel·lència acadèmica

Panoràmica de l'IES Biar

Recentment amb la finalització del curs acadèmic a l'IES Biar i la realització de les proves de la Selectivitat (EvAU) dos alumnes de l'IES Biar han aconseguit una Matrícula d'Honor gràcies als seus bons resultats en els dos anys de Batxillerat i la prova per accedir als estudis universitaris.

Per una banda, la biaruda Blanca Camarasa Navarro va obtindre un 9'6 sobre 10 en Batxillerat, concretament en la modalitat de Ciències, així mateix, ha obtingut un 11 sobre 14 en l'EvAU. Val a dir que vol cursar la carrera de medicina com a primera opció, i com a segona Infermeria. Segons l'estudiant vol cursar la carrera en alguna universitat pròxima a Biar, tot i això i al ser molt elevades les notes per accedir a estes carreres no li importaria anar-se'n a qualsevol altra ciutat d'Espanya per realitzar els seus estudis, tot i que de moment com les llistes d'admissió no s'han publicat, de moment no sap quina serà la seua destinació.

139

Blanca Camarasa Navarro

D'altra banda, el jove biarut Alejandro Cristea Berbegal ha obtingut un 9'85 sobre deu en els dos anys de Batxillerat cursats a l'IES Biar, també en la modalitat de Ciències pures, la seua nota en l'EvAU també ha sigut molt alta, amb un 13'09 sobre 14. Per la seua part, Cristea vol cursar el doble grau de Bioquímica i Biomedicina a la Universitat de València (UV), tot i que espera a l'igual que Blanca la publicació de les llistes d'admissió.

140

Alejandro Cristea Berbegal

 

L'article té 930 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).