• Inici
  • Societat
  • Biar compta amb quinze distincions “Compromís de Qualitat Turística” SICTED

Biar compta amb quinze distincions “Compromís de Qualitat Turística” SICTED

| Ajuntament de Biar | Societat
Biar compta amb quinze distincions “Compromís de Qualitat Turística” SICTED

Panoràmica de Biar | Fotografia: Ajuntament de Biar

Enguany s'han renovat deu segells i s'han sumat cinc empreses més

NP. 20/05/2022. Quinze distincions “Compromís de Qualitat Turística” SICTED posseeix ja el municipi de Biar. Cinc establiments locals s'han sumat a la llista, que cada any obtenen el segell de qualitat, que atorga la Generalitat Valenciana. Heretat Gurmet Selección, Mas Fontanelles, Casa Rural Riu Viu, El Colmado de la Tierra i Heretat de Soler han obtingut el certificat en aquest 2022 i se sumen a les 10 que estaven reconegudes en 2021.

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez s'ha congratulat que cada vegada siguen més els establiments que compten amb aquest segell de qualitat i ha afegit que “tots ells han passat per un procés de formació així com han posat en marxa els valors de qualitat i atenció al client que planteja el segell de Qualitat Turística”. “L'Ajuntament està fent una aposta clara pel turisme i els empresaris locals també”.

En l'actualitat compten amb el certificat el restaurant La Corona, l'Oficina de Turisme, Casa Axier, Masia Fontalbres, el Castell de Biar i el Museu Etnogràfic, Ceràmica Artística Maestre, Agència de Viatges la Façana, Cafeteria L’Arç, Hotel-Restaurant La Façana, Heretat Gurmet Selección, Casa Rural Riu Viu, El Colmado de la Tierra, Mas Fontanelles i Heretat de Soler. Biar va començar a treballar en la implantació del sistema SICTED en 2018.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) és un projecte d'àmbit nacional, promogut per la Secretaria General de Turisme (Turespaña), la Federació  Espanyola de Municipis i Províncies (FVMP), i a València per a Turisme Comunitat Valenciana i a l'Ajuntament de Biar, a través de la Gestora SICTED de Biar, l'Agent de Desenvolupament Local. Aquests certificats consoliden l'esforç dels serveis turístics i mantenen una aposta clara i directa per la qualitat i l'atenció al turista, visitant al destí.

L'article té 247 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).