• Inici
  • Societat
  • Actes de despedida de Miguel Ángel Cerezo i recepció del nou rector

Actes de despedida de Miguel Ángel Cerezo i recepció del nou rector

| Eduard Garcia Molina | Societat
Actes de despedida de Miguel Ángel Cerezo i recepció del nou rector

Amb motiu de la despedida del que fins ara ha sigut el rector de la parròquia Ntra. Senyora de l'Assumpció durant set anys, Miguel Ángel Cerezo, s'han organitzat una sèrie d'actes que començaran hui mateix amb una missa. Així mateix, es donarà la benvinguda al nou rector, José Manuel Bascuña.

Dissabte, 13 de setembre

20 h. Solemne Missa Major cantada pel Cor Parroquial.

21 h. Sopar de despedida al Maset dels Moros Vells.*

Diumenge, 14 de setembre

17:30 h. Acompanyament a Miguel Ángel a la parròaquia Sant Vicent Ferrer de Sant Vicent del Raspeig. La parròquia posarà a disposició dels fidels que vulguen acompanyar-lo autobusos que tindran la seua eixida des de l'avinguda d'Alacant.*

Diumenge, 21 de setembre

Recepció oficial del nou rector José Manuel Bascuña Burgos.

18 h. A la seu social (casa abadia), acte de Processió de Fe i Jurament de Fidelitat.

18:30 h. A la plaça de l'Ajuntament, recepció per les autoritats i poble en general.

19 h. Santa Missa, cantada per la Massa Coral Mare de Déu de Gràcia, presidida pel Vicari Episcopal de la Zona IV, i pels rectors, tant pel nou, José Manuel Bascuña, com pel que fins ara ha sigut, Miguel Ángel Cerezo.

* Els tiquets per al sopar i per als autobusos es poden sol·licitar a la Perruqueria Verdú o la Sagristia preguntant per Paqui Tonda.

L'article té 41 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).