• Inici
  • Societat
  • Mestres del CEIP Mare de Déu de Gràcia participen en una mobilitat europea a Aústria i Irlanda

Mestres del CEIP Mare de Déu de Gràcia participen en una mobilitat europea a Aústria i Irlanda

| Consorci Erasmus+ | Societat
Mestres del CEIP Mare de Déu de Gràcia participen en una mobilitat europea a Aústria i Irlanda

Cork (Irlanda)

Mestres de diferents localitats de les comarques del Vinalopó han participat en una mobilitat Erasmus consorci infantil i Primària “educar per ser”, Cefire d'Elda.

01

Cork (Irlanda)

Els docents dels centres CEIP Mare de Déu de Gràcia de Biar, CEIP Alberto Sols de Sax, CEIP Jorge Juan de Monforte del Cid, CEIP Reina Sofia de Petrer, CEIP Sant Antoni del Pinós, CEIP Sánchez Barnús de Novelda, CEIP Cervantes de Monòver, CEIP Divina Aurora de Beneixama i dues assessores del Cefire d'Elda han fet una mobilitat d'observació educativa durant una setmana a la ciutat austríaca de Viena i a la ciutat irlandesa de Cork. Els i les mestres que han visitat Cork han estat en un centre d'immersió lingüística en gaèlic [la llengua pròpia d'Irlanda], observant les diferents metodologies utilitzades en l'ensenyament de les llengües, les matemàtiques i les ciències, així com la consciència de l'expressió cultural al centre. Donen especial importància a l'aprenentatge cooperatiu i manipulatiu, com també a la participació activa de les famílies en els diferents projectes de centre.

06

Cork (Irlanda)

D'altra banda, els mestres visitants a Viena han intercanviat experiències al centre Bafep 10 de formació professional d'educadors infantils de Viena, on, mitjançant metodologies vives i actives, l'alumnat aprén a desenvolupar estratègies metodològiques per a la seua pràctica docent a les escoles infantils de 0 a 6. En aquesta observació han descovert que en els seus plans d'estudi s'atorga una importància especial a l'adquisició dels diferents llenguatges com l'art, la música i el moviment. L'acostament a la filosofia i la seua didàctica i el desenvolupament de l'emprenedoria professional es treballen de manera proactiva i efectiva la inclusió lingüística, la coeducació i els ODS.

Els docents asseguren que ha sigut una experiència molt positiva, amb nous aprenentatges que mostraran a les comunitats educatives.

01

02

03

Viena (Aústria)

L'article té 228 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).