• Inici
  • Societat
  • La papereria-llibreria "El Convent" tanca una etapa de trenta anys

La papereria-llibreria "El Convent" tanca una etapa de trenta anys

| Eduard Garcia Molina | Societat
La papereria-llibreria "El Convent" tanca una etapa de trenta anys
Durant els anys 80 o principis dels 90 no era costum, com ara, que les papereries incorporaren als servicis que ofereixen la venda de llibres, de fet, era més habitual que oferiren altres productes, com ara l'armeria.

En el cas de la papereria-llibreria "El Convent" de Biar, que va obrir les seues portes un llunyà juny de 1992, sí que va incorporar des d'un principi este servici de llibreria. Com sabem, agafant el nom de la plaça on està situada i on ho ha estat durant trenta anys. María Joaquina Bretó Beltrán i Manolo Satorres Bellod, tanquen tot just hui una etapa per a la papereria-llibreria després d'estes tres dècades de cara al públic.

085

Val a dir que quan van obrir el negoci, la parella comptava amb sols 35 anys d'edat, i ara, després de tot este temps dedicat al seu negoci, tanquen les portes amb 65 anys complits i per jubilació. Tirant la vista enrere Maruja i Manolo ens confessen que recorden quan obriren el negoci, "el nostre fill, Manolo, era molt menut, ell va néixer eixe any, i la nostra filla Marina sols tenia cinc anys", destacant el seu agraïment per la implicació i ajuda en el negoci familiar per part de Marina. També ens relaten que tots estos anys els deixen coses bones i altres que oblidaran més ràpid, però que trobaran a faltar el tracte amb els clients i clientes en la seua labor i servici al poble de Biar.

Afronten doncs una nova etapa en les seues vides, quedant el negoci per a poder traspassar-lo si alguna persona o persones volen mamprendre un negoci al poble i que així la històrica papereria-llibreria "El Convent" no haja de tancar definitivament les seues portes.

086

087

 

L'article té 654 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).